Close

LayDee Jane biografie

Již 18 let se profesionálně věnuji taneční hudbě. Jako LayDee Jane vystupuji v nejprestižnějších klubech, na festivalech a hudebních akcích po celém světě. Hrála jsem ve většině evropských zemí, v USA, Brazílii, Venezuele, Jihoafrické republice či Vietnamu. V rámci Asia Tour 2008 jsem se představila v Číně, Singapuru a Malajsii. Tři roky jsem pravidelně vystupovala v legendárním klubu Amnesia na Ibize, což je v mé branži vnímáno jako jeden z pomyslných vrcholů.

Aktivně spolupracuji také s řadou významných značek a firem, kde zajišťuji hudební produkci na významných akcích a eventech. Pravidelně spolupracuji na akcích Red Monday | Redbull, hudebně doprovázím premiéry nových vozů Porsche, Audi a Volkswagen v České republice, starám se o hudební produkci a hraji na významných akcích PUMA, STORM či Playboy VIP party pořádané v rámci MFF v Karlových Varech.

Taneční hudbu hraji také v rádiích, moderuji i pořady věnované tomuto tématu. Tři roky jsem moderovala vlastní live pořad Atmoss Session na Dance Radiu a internetovém rádiu Zlatka. Dva roky jsem spolupracovala s rádiem Evropa 2, kde byly pravidelně mé sety vysílány v rámci pořadu Dance Extravaganza.

Chcete-li se dozvědět více o mé osobě, přečtěte si rozhovor v magazínu LuxuryGURU.

Více v článku

Rezidentní vystupování
  • 2008-2015 Česká republika Doksy – Festival Mácháč
  • 2010-2013 Ibiza – Amnesia – Pop Star
  • 2004-2008 Turecko – Celabration Agency
  • 2003-2011 Švýcarsko – MAD Club Laussane
  • 2003-2006 Švýcarsko – Streetparade Zurich
  • 2003-2004 Česká republika – Roudnice nad Labem – Creamfields festival
  • 2002-2016 Česká republika – Mecca (Praha), Ďábelská huť (Liberec), Fabric (Ostrava), Duplex (Praha), Gimlet (Pardubice)
  • 2000-2004 Mallorca – Riu Palace, BCM club
Pravidelné rozhlasové pořady
  • 2012-2014 Rádio Zlatka – Praha (CZ) pravidelné moderování vlastního dvouhodinového pořadu o taneční hudbě Atmoss Session
  • 2010-2012 Rádio Evropa 2 – Praha (CZ) Resident DJ – pravidelné vystupování v pořadu Dance Extravaganza
  • 2009-2012 Dance Radio FM Prague (CZ) pravidelné moderování vlastího dvouhodinového pořadu o taneční hudbě Atmoss Session
Diskografie
  • 2016 LayDee Jane – Secret
  • 2016 LayDee Jane – More Than Sky
  • 2015 Dj Neo & LayDee Jane vs. Martina Balogová  – Painfree
  • 2014 LayDee Jane – Lights
  • 2013 LayDee Jane & Eddie Sender vs. Michael Hejč – Omaha
  • 2013 LayDee Jane – Orient Express
  • 2012 LayDee Jane vs Eddie Sender – Albatros (coming soon)
  • 2010 Fred Baker vs LayDee Jane – Renaissance (Fraction Records UK)
  • 2009 LayDee Jane – Breaking The Spell
  • 2009 LayDee Jane & Dj Nuta – Prague to Sao Paulo
  • 2008 LayDee Jane – Keep On (Rms)
  • 2007 LayDee Jane – 6minutes 2life
  • 2006 LayDee Jane – Peacefull Night
  • 2005 Mac Zimms – World Of Life (Pure ´n´ Jane remix)
  • 2004 LayDee Jane – Alumin-ic
  • 2004 LayDee Jane – Titan-ic (Original mix)
  • 2004 LayDee Jane – Titan-ic (Buck Fush remix)
  • 2003 Album Eurogroove
  • 2003 LayDee Jane – Enliven
  • 2003 Dj Pure – Dirty Love (LayDee Jane remix)